Greška sudije, igrači na rukama: Fulam ima rivala!

Izvor: Mondo, 15.Maj.2018, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greška sudije, igrači na rukama: Fulam ima rivala!

Ekipa Slaviše Jokanovića igraće protiv Aston Vile za plasman u Premijer ligu.

Foto: Guliver/Getty images/Clive Mason

U subotu, 26. maja, na čuvenom Vembliju u finalu plej-ofa za popunu Premijer lige igraće Fulam i Aston Vila.

Imena rivala u utakmici sa najskupljim ulogom na svetu postala su poznata nakon mečeva odigranih u ponedeljak, kada je plasman izborila ekipa Slaviše Jokanovića i utorka, kada je nekadašnji šampion Evrope odbranio prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz prvog susreta.

Aston Vila - Midlsbro 0:0 (prvi meč 1:0)

Duel bez golova obeležila je i greška sudije Majka Dina, koji je u 87. minutu bio preblag prema gostima, iako su suprotno pravilima oštetili goste možda i za gol kojim bi izborili produžetke.

Golman Aston Vile Sem Džonson istrčao je u tom trenutku van šesnaest metara i rukom zaustavio šut protivnika. Iako je Džon Teri bio iza njega, utisak je da bi ta lopta lako završila u mreži, a arbitar je prekinuo igru i izvadio samo žuti karton za čuvara mreže.

Meč je nastavljen, a gosti su u imali još jednu šansu, "slobodnjak" Stjuarta Dauninga koji je završio na prečki. Aston Vila je tako izborila plasman u finale, u kojem će igrati za ekspresni povratak u najviši rang, u kojem je do prošle godine igrala čak 28 sezona u nizu.

Gol Mileta Jedinaka iz prvog meča na asistenciju Džeka Griliša (na slici) ispostavio se dovoljnim za taj uspeh ekipe Stiva Brusa. Navijači su odmah utrčali na teren Vila parka i neke igrače čak i podigli, slaveći trijumf i moguću šansu da od leta uživo opet gledaju najbolje engleske timove.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.