Grčki novinari teraju Solida

Izvor: B92, 07.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčki novinari "teraju" Solida



Eliminacija fudbalera Olimpijakosa iz Lige šampiona povećala je pritisak grčkih medija na trenera pirejske ekipe Tronda Solida.

Olimpijakos je takmičenje u prvoj fazi Lige šampiona završio na poslednjem mestu grupe i drugu godinu uzastopno. Bolji od pirejskih "crveno-belih" ovog puta bili su Valensija, Roma i Šahtjor iz Donjecka.

"Ponovo zbogom Evropo" naslov je Elefterotipije, dok u izdanju od utorka Elefteros Tiposa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše "Gorak kraj za Olimpijakos".

Olimpijakos je već osam godina u nizu učesnik Lige šampiona, ali je, uprkos totalnoj dominaciji u domaćoj ligi, plasman u drugu fazu takmičenja i dalje samo želja navijača.

"Ovo je veliko razočaranje za nas i naše navijače", rekao je poljski odbrambeni fudbaler Mihal Ževlakov.

Solid je neuspeh svog tima opravdao nedostatkom sreće i lošom odbranom posle prekida.

"Prekidi su jedan od najvažnijih elemenata u međunarodnom fudbalu i oni su nas uništili u ovom takmičenju", rekao je Norvežanin.

Grčke novinare je, posle utakmice poslednjeg kola sa Šahtjorom, završene rezultatom 1:1, zanimalo da li će Solid podneti ostavku na funkciju trenera Olimpijakosa.

"Odgovor je jednostavan. Pitajte upravu... Rim nije izgrađen za jedan dan. Čak i Čelsiju treba vreme", rekao je Solid.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.