Izvor: Blic, 24.Maj.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić uveren u pad Italije

Grbić uveren u pad Italije

RIM Posle osvajanja titule italijanskog prvaka sa Pjađom, Vladimir Grbić se nekoliko dana odmarao, i sada sa velikim isčekivanjem očekuje duel Svetske lige sa reprezentacijom Italije.

Ipak sam se dogovorio sa čelnicima Saveza da odigram dve bitne utakmice u Italiji. Tada ću na odomor, pa onda opet na parket dva puta 'azura' u Beogradu i Novom Sadu. Poznata mi je šestorka Italijana Gravina (Sisli), Rozalba (Lube), Sartoreti (Breša), >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Meoni (Lube), Mastranđelo (Alpitur), Papi (Sisli).

U reprezenataciji zbog finala italijanskog prvenstva verovatno neće biti na ovim mečevima Braćija, Tofolija, Gardinija i Đanija. Nadam se da bar u jednom susretu možemo savladati Italijane što bi bilo dovoljno za odlazak na završnicu u Roterdam ističe Vanja Grbić.

Znajući da je naša najbolja šestorka Nikola Grbić, Miljković, Gerić i Mešter, Vujović i Vladimir Grbić znači deset igrača od 12 iz startnih postava igra u italijanskom prvenstvu. Možda će ovo biti i uvertira za olimpijsko finale. G. G.

Zvezdin košarkaš priprema se na Džordžtaun univerzitetu za NBA draft

Igor kao Ajverson Košarkaši YUBA lige u prijateljskom meču bolji 69:62 (35:35) od selekcije Slovenije

Teška pobeda u Zagorju Odbojkaš Pjađa igra u Svetskoj ligi

Grbić uveren u pad Italije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.