Grbić: Kao kaznena ekspedicija

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Kao kaznena ekspedicija

Selektor Srbije smatra da rezultat 3:0 u meču protiv Italije realno oslikava odnos snaga na terenu.

Nikola Grbić bio je prezadovoljan posle pobede nad Italijom (3:0) u Torinu, na početku "Top 6" faze Svetskog prvenstva.

"Momci su odradili fenomenalan posao, eliminisali su i umirili protivnika odbranom. Igrati protiv ekipe koja se brani kao što smo mi to radili, oduzima veliku energiju. Mislim da je rezultat pravi pokazatelj odnosa snaga na terenu", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Grbić.

Nekadašnji as, sada strateg još jedne sjajne generacije srpskih odbojkaša, poručio je da isti pristup očekuje i u četvrtak (20.30) protiv Poljske.

"Orlovima" će za plasman u polufinale biti dovoljan jedan set, ali nema dileme da će želeti pobedu, kako bi se revanširali za 0:3 iz Varne pre četiri dana.

Tada je postojala velika razlika u motivaciji, jer je Srbija imala obezbeđen prolaz, dok su Poljaci morali da trijumfuju.

Grbić je naglasio da će taj poraz biti "stimulativan" za njegovu ekipu.

"Idemo korak po korak. Kao kaznena ekspedicija smo i suprotstavićemo se svakom ko nam stane na put".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.