Grbić: Četvrto mesto uspeh, iza nas Rusija, Italija...

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić: Četvrto mesto uspeh, iza nas Rusija, Italija...

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić istakao je posle poraza u meču za treće mesto od Sjedinjenih Američkih Država (3:1) na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj da je ostvaren svojevrstan uspeh.

Srbija je tokom tri nedelje nadmetanja u Italiji i Bugarskoj ostvarila sedam pobeda i pet poraza, od kojih su ključni bili protiv Brazila u polufinalu i protiv SAD za bronzu. Iza Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na petom mestu su ostale selekcije Italije i Rusije, kao i Francuska i Holandija koje dele sedmo mesto.

"Mislim da je četvrto mesto na svetu svojevrstan uspeh jer da nam je neko pre prvenstva rekao da ćemo biti među četiri, mislim da bismo svi oberučke prihvatili. Ostavili smo iza sebe ekipe kao što su Rusija, Italija i Francuska. Imamo mnogo razloga da svi budemo ponosni. Na veliku žalost, nismo završili takmičenje medaljom, momci su zalaganjem i borbom to zaslužili. Stvari bi se drugačije odvijale na terenu da smo poveli sa 2:1. To je loše uticalo na nas jer se videlo sa strane da je suviše težak bio taj izgubljeni treći set. Nismo imali hladnoću u odlučujućim momentima, možda malo nismo imali sreće, malo hrabrosti da završimo taj treći set u našu korist", rekao je posle poraza od Amerikanaca Grbić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.