Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 16:40

Grafičar okrenuo za tri minuta: Opet Ilija Babić

Ljubičasti bolji od Budućnosti iz Dobanovaca – 2:1

Grafičar je uhvatio poslednji voz za vrh tabele Prve Lige Srbije. Marširali su Ljubičasti prošle godine, bili viđeni u Superligi, ali zbog statusa Zvezdine filijale odustalu su od takmičenja u eliti. Ove im ne ide tako dobro, ali malo osmeha za mladog stručnjaka Radomira Kokovića.

Posle tri sušne sedmice Grafičar je upisao trijumf protiv Budućnosti iz Dobanovaca i popeo se na treće mesto prvenstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tabele – 2:1. Morali su pošteno da pate momci sa Senjaka i ulože maksimalan napor kako bi prekinuli niz bloših rezultata.

Budućnost je u većem delu meča bila bliža pobedi. Gosti iz Dobanovaca su poveli već u četvrtom minutu, posle gola nekadašnjeg omladinca Partizana Stefana Ilića. Ne, nije reč o dobro poznatom članu zlatne generacije sa Novog Zelanda, već desnokrilnom vezisti koji je u Dobanovce stigao iz šabačke Mačve.

Ilić je već u četvrtom minutu pogodio mrežu Aleksandra Stankovića, što je bio signal za goste da sse povuku i defanzivnom postavkom stignu do pozitivnog rezultata.

Njihova taktika je imala prođu sve do poslednje četvrtine meča. Grafičar je davio i na kraju udavio rivala. Veliki preokret nagovestio je verovatno najbolji pojedinac Kokovićeve čete, Ilija Babić. Odlično se napadač snašao posle ubacivanja sa desne strane i vrhom kopačke pogodio mrežu.

Samo dva minuta kasnije na sceni je bio Stefan Cvetković. Na karakterističan način je pogodio dalji ugao vrlo raspoloženog Andrije Katića. Momak koji je prošle sezone odlično branio za omladince Crvene zvezde nije skinuo je nekoliko zicera bivšim saigračima. Međutim, nije mogao protiv Babića i Cvetkovića.

U drugom meču dana IMT i Trajal su igrali bez golova.

RVA LIGA SRBIJE – 12. KOLO

Subota

Sloga - Železničar 1:1 (0:0)

Radnički SM - Jagodina 1:1 (1:0)

Nedelja

Dinamo Vranje – Dubočica 1:2 (0:1)

Kabel – Loznica 0:0

Radnički 1923 – Zemun 2:1 (0:1)

Radnički Pirot – Kolubara 1:1 (0:1)

Žarkovo – Borac 1:0 (0:0)

Ponedeljak

Grafičar - Budućnost Dobanovci 2:1 (0:1)

IMT - Trajal 0:0

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.