Gradonačelnik Splita: Hteli su da uživaju na Rivi...

Izvor: Mondo, 09.Feb.2019, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Splita: Hteli su da uživaju na Rivi...

"Split je otvoren i gostoljubiv", dodao je prvi čovek grada na Jadranu.

Incident kakav se ovog popodneva desio u Splitu je nedopustiv!

Vaterpolisti Crvene zvezde su uoči večerašnjeg meča sa Mornarom želeli da popiju kafu i uživaju na najpoznatijem splitskom šetalištu, ali im je lepo popodne pokvarila grupa huligana koja ih je napala, prema rečima direktora kluba - čak i štanglama...

U naletu pred petoricom napadača povrede je zadobio golman >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Aleksandro Kralj koji je u begu skočio i u vodu, a policija još uvek traga za izgrednicima.

Povodom ovog incidenta oglasio se i prvi čovek Splita, Andro Krstulović Opara, koji je na svojoj Facebook stranici osudio nasilje.

"Split nije i neće bit grad koji toleriše nasilje bilo kakve vrste. Osuđujem napad na trojicu vaterpolista Crvene zvezde koji su danas hteli uživati na splitskoj Rivi. Split je otvoren i gostoljubiv grad. To smo dokazali i činićemo sve da tako i ostane", napisao je gradonačelnik Splita u svom kratkom obraćanju.

Pogledajte snimak incidenta!

Izvor: Tanjug

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.