“Građevinari” ostali i bez direktora

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Okt.2013, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Građevinari” ostali i bez direktora

Nenad Popović završava misiju na Banjici. Jedan od najkvalitetnijih radnika mlađe generacije uskoro će ozvaničiti odluku o povlačenju sa mesta direktora Rada.
(FOTO: FK Rad)
Od narednog meseca neću više obavljati funkciju u klubu. Završio sam misiju i u Zajednici klubova Jelen Super lige. Lepo smo sarađivali i nadam se da ćemo se viđati i u narednim mesecima, možda samo u drugim ulogama – najavio je Popović na sednici Zajednice u Staroj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Pazovi.
Posle sportskog direktora Ivana Stojića i portparola Vladimira Savića, Rad je za deset dana ostao gotovo bez kompletnog rukovodstva. Superligaš sa Banjice na ivici je ambisa, finansijer Ranko Stojić sve ređe dolazi na stadion.
Dubiozi nema kraja i ukoliko u narednim danima ne bude radikalnih promena, egzistencija kluba, osnovanog pre 55 godina, biće ozbiljno dovedena u pitanje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rad se raspada, otišao i direktor

Izvor: B92, 09.Okt.2013

Očajni rezultati na početku sezone izvukli su na površinu sve probleme koju su prisutni u Radu, pa je superligaš sa Banjice ostao i bez direktora..."Građevinare" napušta i Nenad Popović, treći u skorije vreme koji je otišao sa Banjice, posle sportskog direktora Ivana Stojića i portparola Vladimira...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.