Građanska tiranija na Ostrvu, Siti bez milosti na Vembliju, Pep je uzeo sve! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građanska" tiranija na Ostrvu, Siti bez milosti na Vembliju, Pep je uzeo sve! (video)

Puleni Pepa Gvardiola su osvajanjem još jednog trofeja dokazali da im nema premca u Engleskoj, raduju se i u Birmingemu.

Fudbaleri Mančester sitija osvojili su FA kup pošto su na Vembliju savladali Votford sa ubedljivih 6:0.

Prvi su pripretili "Stršljenovi" kada je Perejra propustio sjajnu priliku da savlada Edersona koji je tom prilikom odlično reagovao.

Nakon toga smo videli i jedan sporan trenutak kada je Kompani igrao rukom u svom kaznenom prostoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali sudija se nije oglasio.

Vrlo brzo usledila je i kazna.

Igrao se 26. minut kada je David Silva savladao Gomeša nakon odbijene lopte, a prednost je duplirao Rahim Sterling u 38. minutu susreta.

Nastavili su još jače "Građani" u drugom poluvremenu, u strelce su se upisali i Kevin De Brujne u 61. i Gabrijel Žezus sedam minuta kasnije.

Svoju sjajnu partiju na ovom susretu zaokružio je Rahim Sterling sa dva pogotka u 81. i 87. minutu meča.

Tako su "Građani" osvojili svoju četvrtu titulu u ovoj sezoni pošto su prethodno podizali pehare namenjene prvaku Premijer lige, kao i osvajaču Komjuniti šilda i Liga kupa.

To praktično znači da je svoje mesto u Ligi Evrope osigurao i Vulverhempton koji se našao na sedmom mestu na tabeli Premijer lige.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.