Građani veruju u Džeka: Izrastao je u velikog timskog igrača!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani veruju u Džeka: Izrastao je u velikog timskog igrača!

Napadač Mančester Sitija i reprezentativac BiH Edin Džeko potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s klubom, pa će u redovima šampiona Premijer lige ostati do 2018.

Menadžer Manuel Pelegrini odlučio je da zadrži sjajnog fudbalera, jednog od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone, nakon uspešnog starta i pobede u nedelju u Njukaslu (2:0), gde je Džeko u potpunosti opravdao njegovo poverenje.

"Ne čude me njegove partije, on je izrastao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u pravog timskog igrača. Veoma sam srećan što je Džeko produžio ugovor, jer ima veoma značajnu ulogu u našoj ekipi", rekao je Pelegrini za klupski sajt.

Dvadesetosmogodišnji Džeko kazao je da se nije dvoumio oko produžetka saradnje.

"Zaista sam srećan ovde, Siti je moja druga kuća. Još kada sam dolazio znao sam da ću dugo ostati u ovom klubu, ne vidim da je bilo gde bolje nego ovde", rekao je Džeko, koji je na Etihad stigao 2011. godine iz nemačkog Volfsburga.

Za reprezentaciju BiH on je do sada odgrao 65 utakmica i postigao 36 golova.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko produžio ugovor do 2018: Siti je moja druga kuća

Izvor: Blic, 20.Avg.2014

Napadač Mančester sitija Edin Džeko potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa "građanima", pa će u redovima šampiona Premijer lige ostati do 2018...Napadač Mančester sitija Edin Džeko potpisao je novi četvorogodišnji ugovor sa "građanima", pa će u redovima šampiona Premijer lige ostati...

Nastavak na Blic...

Džeko ostaje u Sitiju do 2018.

Izvor: Press, 20.Avg.2014

Menadžer Manuel odlučio je da zadrži sjajnog fudbalera, jednog od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle sezone, nakon uspešnog starta i pobede u nedelju u Njukaslu (2:0), gde je Džeko u potpunosti opravdao njegovo poverenje..."Ne čude me njegove partije, on je izrastao u pravog timskog igrača....

Nastavak na Press...

Džeko produžio ugovor sa "građanima"

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 01:44

Napadač Mančester sitija, reprezentativac BiH Edin Džeko, potpisao je novi četvorogodišnji ugovor s klubom, pa će u redovima šampiona Premijer lige ostati do 2018. godine...Menadžer Manuel Pelegrini odlučio je da zadrži sjajnog fudbalera, jednog od najzaslužnijih za osvajanje titule prošle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.