Građani odlučili - Zamena za Fernandinja stiže iz Splita?

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Građani" odlučili - Zamena za Fernandinja stiže iz Splita?

Mladi Hrvat viđen kao naslednik za vremešnog Brazilca.

Skaj Sport javlja da je gotovo - mladi Ante Palaversa je uskoro novi fudbaler Mančester Sitija.

Osamnaestogodišnji fudbaler igra na poziciji centralnog veznog igrača, poziciju koju trenutno pokriva iskusni Fernandinjo a videli smo kakve probleme Pepovi momci imaju kada je tridesettrogodišnji Brazilac van stroja.

Tinejdžer Palaversa se ove sezone probio u prvi tim Hajduka iz Splita, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastupio je sedamnaest puta i čak postigao dva gola za tim koji je trenutno na šestoj poziciji u hrvatskoj nogometnoj ligi.

Čelnici sa "Etihada" će po svemu sudeći izdvojiti 10 miliona evra u januarskom prelaznom roku, ali i dalje nije poznato da li će igrač odmah doći u Englesku ili ipak završiti sezonu u Hrvatskoj kao pozajmljeni igrač šampiona Premijer lige.

Ante Palaversa je i kapiten reprezentacije "Vatrenih" do 19 godina gde je nastupio jedanaest puta i postigao tri gola.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.