Građani od danas treniraju na Džou Hartu (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Okt.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani od danas treniraju na "Džou Hartu" (FOTO)

FK Mančester Siti je odao priznanje bivšem golmanu Džou Hartu, nazvavši jedan od terena za trening njegovim imenom.

Hart je prošle sezone odigrao poslednje utakmice za plave iz Mančestera u 12 godina dugom stažu.

Zanimljivo je da će se već u subotu na Etihadu odigrati duel između "građana" i Banrlija, za koji trenutno nastupa Džo Hart.

Gol "građana" je čuvao 348 puta i za to vreme je učestvovao u dolasku do dva trofeja Premijer lige 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i 2014, FA kupa 2011. i dva Liga kupa 2014. i 2016. godine.

Poslednje dve sezone proveo je na pozajmicama u Torinu i Vest Hemu, tako da mu se ne pripisuje još jedna titula Engleske.

- Mančester siti je bio veliki deo mog života i moje karijere i jako sam ponosan. Bilo je neverovatnih golmana tokom istorije ovog kluba i osećam se privilegovano što me je klub izabrao u tolikom broju- izjavio je Hart.

Od individualnih priznanja dobio je četiri Zlatne rukavice u pet godina 2011.,2012., i 2013., kao i 2015. godine.

Interesantno je da Hartov sadašnji klub Barnli gostuje Sitiju u devetom kolu Premijer lige, meč se odigrava u subotu od 16h.

We have dedicated a goalkeeper training pitch at the CFA to Club legend Joe Hart in recognition of his 12-year association with the Club #mancity pic.twitter.com/VqxKOpmBfy— Manchester City (@ManCity) 19. октобар 2018.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.