Građani kupuju u apoteci?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Građani' kupuju u "apoteci"?

Nemačka štampa prenosi vest da je Mančester Siti poslao ponudu Bajeru iz Leverkuzena za jednog od najboljih igrača ove ekipe.

Kako saznaje 'Hamburger Morgenpost', želja engleskog vicešampiona je Karim Belarabi.

Prema tim saznanjima Mančester Siti je rešen da plati Leverkuzenu čak 35 miliona evra za 25-godišnjeg krilnog napadača, ta ponuda je već poslata na 'Baj Arenu', a u slučaju realizacije trasfera njemu bi na 'Etihadu' sledovala plata od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 7 miliona evra godišnje.

Belarabi je imao veoma dobru prošlu sezonu, postigao je 12 golova za 'Farmaceute' u svim takmičenjima. Ugovor sa ovim bundesligašem mu ističe 2020. godine.

25-godišnji nemački reprezentativac se dovodio u vezu sa Liverpulom i Volfsburgom, pominjan je kao potencijalna zamena za Rahima Sterlinga i Kevina De Brujna u slučaju njihovog odlaska sa 'Enfild Rouda', odnosno 'Folksvagen' Arene.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Roma dovela španskog napadača!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015

Ekipa Rome polako sklapa kockice za narednu sezonu u kojoj će pokušati da prekinu dominaciju Juventusa..."Vučicu" je pojačao napadač Đenove Jago Falke...25-godišni Španac stiže iz Đenove na pozajmicu, a Roma će imati pravo da ga otkupi za 7 miliona evra sledeće sezone...On iza sebe ima dobru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.