Gotovo, posle jedanaest godina, Arsenal mu rekao zbogom!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, posle jedanaest godina, Arsenal mu rekao "zbogom"!

Prekinuti pregovori, čak mu nije saopšteno ni da je ponuda povučena, na leto posle više od decenije napušta severni London.

Sada je i definitivno gotovo, Arsenal je prekinuo pregovore sa Aronom Ramzijem, on je poručio da neće pod ponuđenim uslovima obnoviti ugovor i odlazi na kraju sezone.

Arsenal je inače povukao ponudu kada je video da se Ramzi premišlja, a on se požalio da ga o tome nisu obavestili. Kako u klubu kažu njegovi zahtevi su bili neprihvatljivi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i odluka je donesena u najboljem finansijskom interesu "Tobdžija".

Tako će Velšanin posle 11 godina i oko 350 utakmica u dresu "Gunera" otići, on je stigao 2008. iz Kardifa u klub. Ove sezone je odigrao 12 mečeva u svim takmičenjima, Arsenal bi ga rado prodao, međutim, ne želi da ode šest meseci pre isteka ugovora, jer kao slobodan igrač dobija i značajan novac priliko potpisa.

Mediji pišu da su u trci, Junajted, Čelsi, Bajern i Juventus, mada se niko iz tih klubova nije oglasio.

Videćemo koliko bi mogao da dobije po sezoni, u Arsenalu je igrao za oko pet miliona godišnje, a tražio je trostruko veću platu, odnosno približnu onoj koju je imao Ozil.

Jasno, to nigde ne može da dobije...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.