Gotovo je, Zvezda potvrdila: ORAO JE STIGAO! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 10:10

Gotovo je, Zvezda potvrdila: ''ORAO JE STIGAO!'' (video)

Čitav vikend je šampion Srbije držao navijače u neizvesnosti. Jutros je ''misterija'' rešena.

Počelo je porukom na društvenim mrežama ''Orao stiže'', potom je uz pitanje ''Jeste li spremni'' istaknuta poruka ''Zvezda Srbija'', a sada je već jasno o čemu se radilo sve to vreme.

Iako je među navijačima bilo i prognoza da je u pitanju neko spektakularno pojačanje, pošto se danima spekulisalo o Banetu Ivanoviću, pa i Aleksandru Prijoviću, ali ipak su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u pravu oni koji su od početka verovali da se radi samo o najavi nove garniture Zvezdinih dresova.

To je danas i potvrđeno, u pitanju je gostujući dres koji možete da vidite u prilogu, sa motivima našeg državnog simbola, pa otuda i slogan ''Zvezda Srbija'' koji su tokom vikenda posebno isticali na ''Marakani''.

Da čujemo utiske...

Šta ste vi očekivali od Zvezdine pompezne najave, da li je to baš ovakav dres?

-

Orao je stigao! 🇷🇸🦅

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/YZ0wHOPtfI

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 10, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda: Orao je stigao! VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2020

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je gostujuću garnituru dresova za predstojeću sezonu...Ovih dana najavljivan je više puta misterioznim porukama na društvenim mrežama, a sada je konačno ugledao svetslost dana..."Orao stiže", zatim "Jeste li spremni", a onda i poruka "Zvezda – Srbija"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.