Gotovo je, Ibra otkrio gde nastavlja karijeru!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2018, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo je, Ibra otkrio gde nastavlja karijeru!

Potpuno očekivano nakon brojnih najava.

Fudbaler Los Anđeles Galaksija Zlatan Ibrahimović rekao je da će u tom klubu završiti karijeru.

Ibrahimović je postigao 22 gola u 27 utakmica, ali Galaksi nije uspeo da se plasira u plej-of američke MLS lige ove sezone.

Spekulisalo se da će se 37-godišnji napadač vratiti u Evropu i preći u bivši klub Milan, ali je potpisao novi, poboljšani ugovor sa Galaksijem za 2019.

"Bilo je mnogo priče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali nisam odlazio. Još nisam završio sa MLS ligom, imam još posla. Moja prva sezona je bila samo zagrevanje, druga će biti drugačija. Sada bolje poznajem ligu i protivnike, a i osećam se fizički bolje. Došao sam ovde (SAD) da završim karijeru", rekao je Ibrahimović, preneli su italijanski mediji.

Ibrahimović je treći najtrofejniji fudbaler u istoriji, pošto je osvojio 32 trofeja.

Tokom karijere igrao je za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen i Mančester junajted.

Za reprezentaciju Švedske odigrao je 116 utakmica i najbolji je strelac državnog tima sa 62 gola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.