Gotovo je

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Feb.2024, 00:31

Gotovo je

Francuski napadač Kilijan Embape pojačaće Real Madrid ovog leta, informacija je koju je danas popodne plasirao renomirani „Parizijen„.
Idemo ponovo, po ko zna koji put do sada. Kilijan Embape će od leta nastupati za Real iz Madrida. Tu rečenicu mogli smo da pročitamo nekoliko puta tokom prethodnih godina, ali sada se čini kao da je sada najbliži potpisu.
On je, navodno, odabrao da pojača Real Madrid i sada samo čeka pravi momenat da javnosti saopšti svoju odluku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Nju je, kako javlja „Parizijen“, već predočio Naseru Al Kelaifiju i ostatku rukovodstva Pari Sen Žermena, te će kao slobodan agent krenuti put prestonice Španije.
Embape je prošlog leta bio nadomak Reala, da bi u poslednjem momentu odustao od transfera i tada se pisalo da je Florentino Perez digao ruke od njega, te da više neće pokušavati da ga privoli na „Bernabeu“. Međutim, kako je vreme prolazilo, tako se moglo načuti da su kontakti obnovljeni i da se konstantno govorkalo o detaljima njegovog dolaska u „kraljevski klub“.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.