Gotovo, Zlatni dečko pobegao iz Bajerna glavom bez obzira!

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, "Zlatni dečko" pobegao iz Bajerna glavom bez obzira!

Izgubio je tri sezone, danas prodat, ima tek 22 godine i pred novim je početkom.

Renato Sančez je konačno pobegao iz Bajerna.

Naime, kako pišu nemački listovi, on je uspeo u nameri da napusti Bavarce gde nije dobio šansu i nikako nije uspeo da se nametne.

Nekada najtalentovaniji fudbaler Evrope i "zlatni dečko" Portugala je izgubio prethodne tri sezone, mada se ni na pozajmici u Svonsiju nije pokazao.

Izgubio je mesto u reprezentaciji sa kojom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je osvojio titulu prvaka Evrope, a sada će konačno napustiti Bajern.

Potpisao je za Lil koji će platiti 25 miliona za ovog fudbalera, koji ima tek 22 godine, a potpisaće ugovor na pet sezona.

Bajern je na poslu izgubio desetak miliona, 35 je Sančez plaćen ekipi Benfike, nije aktivirao bonuse, a ovaj odlazak ne znači da bi Bajern mogao da traži zamenu, iako su zainteresovani za Emre Džana iz Juventusa.

Naime imaju Gorecku, Tolisoa, Alkantaru kao opcije u veznom redu, odnosno njegovom centralnom delu, a na tim pozicijama može da igra i pridošlica i najveće pojačanje Felipe Kutinjo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj nesrećnog braka Renata Sančeza i Bajerna! Zlatni dečko našao pravo mesto za spas karijere

Izvor: MozzartSport.com, 23.Avg.2019

Tri godine posle pompeznog transfera iz Benfike, Bajern je jedva dočekao da se reši Renata Sančesa. Nekada jedan od najvećih talenata svetskog fudbala, nastavlja karijeru u Lilu. On je već doputovao u Francusku, uputio se ne lakarske preglede i sledi potpis ugovora. Francuski mediji javljaju da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Renato otišao, Bavarci dovode Katalonca? (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Avg.2019

Uložiće približnu sumu kao i kada su dovodili mladog Portugalca...Renato Sančez je jedan od retkih promašaja Bajernove transfer politike. Zlatni dečko Portugala je od 2016. godine u opadajućoj formi, danas je objavljeno da pojačava francuski Lil...Šampionu Nemačke na toj poziciji ostaju Gorecka,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.