Gotovo – Verner se vraća u Lajpcig

Izvor: B92, 07.Avg.2022, 14:12

Gotovo – Verner se vraća u Lajpcig

Timo Verner uskoro će ponovo zadužiti opremu Lajpciga, preneo je dobro obavešteni Fabricio Romano.

Nedeljama se spekuliše o povratku Nemca u klub u kom je igrao najbolji fudbal, a prema najnovijim informacijama dve strane su na korak do dogovara.

Prve vesti bile su da će Verner biti poslat na pozajmicu, ali Romano je preneo da će, ipak, uslediti transfer i da će napadač potpisati ugovor sa Lajpcigom.

Verner ima 26 godina, za dve sezone u Čelsiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije opravdao uloženi novac i kako su "plavci" klub koji je potrošio najviše novca ovog leta, odlučio je da proda nemačkog špica.

Verner je u Čelsi prešao u transferu vrednom oko 50 miliona evra i za sada nije poznato za koliko se vratio u nemački klub.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Verner napušta Čelsi i vraća se u Lajpcig

Izvor: RTS, 08.Avg.2022, 13:45

Nemački napadač Timo Verner napušta Čelsi i vraća se u redove Lajpciga, prenosi dobro obavešteni novinar Skaja Fabrisio Romano. . Nakon samo dve godine, Timo Verner napušta Čelsi i to u trajnom transferu...Kako prenosi dobro obavešteni transfer ekspert Fabrisio Romano,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.