Gotovo - Totenhem doveo najboljeg igrača Ajaksa (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo - Totenhem doveo najboljeg igrača Ajaksa (foto)

Posle dužeg natezanja dogovor je pao.

'Sparsi' su na svom sajtu ozvaničili da su realizovali transfer Davinsona Sančeza.

Nema pomena koliko on tačno iznosi, ali prema saznanjima ostvrskih medija cena je oko 50 miliona evra, što znači da je Kolumbijac najskuplji igrač u istoriji Totenhema.

Sančeza je Ajaks doveo na današnji dan prošle godine iz Atletiko Nasionala kao šampiona Južne Amerike (Kopa Libertadores) za pet miliona evra, sada će njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodajom zaraditi deset puta više.

Reprezentativac Kolumbije se odlično snašao u svojoj debitanskoj sezoni u Evropi, mada odlazi iz najvećeg holandskg kluba bez osvojenog trofeja. Na 47 utakmica postigao 7 golova, igrao finale Lige Evrope ptoriv Mančester Junajteda. Dobio je nagradu 'Rinus Mihels', koja se dodeljuje najboljem igraču Ajaksa svake godine.

Zanimljivo, tu nagradu je svojevremeno dobio i njegov novi saigrač Jan Fertongen, koji je takođe iz Amsterdama stigao na 'Vajt Hart Lejn', kao i bivši igrač Totnehema Rafael van der Vart.

Davinson Sančez je potpisao ugovor s 'Pevcima' do 2023. godine.



"Želeo bih da se zahvalim svima u Ajaksu. Mislim da bolju odskočnu dasku nisam mogao da imam. Veoma sam uzbuđen što sam sada u Totenhemu, radujem se saradnji sa Maurisiom Poketinom i novim izazovima."
rekao je ovaj 21-godišnjak na predstavljanju.

The Colombia international, 21, has signed a contract with the Club until 2023. Full story - https://t.co/PX9ri1Fovd pic.twitter.com/U1C3YBEGuy

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) August 18, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.