Gotovo, Roma prodala Strotmana za 25 miliona evra

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo, Roma prodala Strotmana za 25 miliona evra

Roma je odlučila da proda jednog od standardnih prvotimaca iz prethodne sezone.

Kevin Strotman je konačno prethodne sezone uspeo da povrati formu nakon teških povreda koje je imao pune dve godine. Bilo je upitno da li će uopšte nastaviti karijeru, ali je dokazao da u njemu i dalje ima prostora za napredak i da su povrede prošlost.

Ipak, Roma je želela da zaradi na njemu, pa je odlučila da ga proda i to prošlogodišnjem finalisti Lige Evrope, Marseju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Marsej je potrošio 25 miliona evra za ovog fudbalera sredine terena, a postoji mogućnost da plati dodatna 3 miliona ukoliko budu ispunjeni pojedini bonusi iz ugovora.

Roma se zahvalila Strotmanu za njegovu posvećenost u prethodnim godinama, a Marsej je sa velikim uzbuđenjem predstavio novo pojačanje u vidu 28-godišnjeg veziste.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Marsej se ne zaustavlja - Radonjić, Strotman, pa fudbaler Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2018

Marsej ima novu metu nakon uspešne realizacije transfera Kevina Strotmana...Kevin Strotman je i zvanično postao novi fudbaler Marseja, plaćen je 25 miliona evra, postoji mogućnost da francuski tim plati dodatna 3 miliona ukoliko bonusi budu ispunjeni...Tu se neće zaustaviti prošlosezonski finalista...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.