Gotovo! Rešena pitanja trenera, Rinu deset puta veća plata, Napoli prelomio!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo! Rešena pitanja trenera, Rinu deset puta veća plata, Napoli prelomio!

Poznata dva rešenja za narednu sezonu.

Izgleda da su dve stvari rešene u Seriji A.

Milan i Napoli će zadržati trenere, iako su "Rosoneri" ciljali Mauricija Sarija za narednu sezonu.

Odlični rezultati Milana pod Gatuzom naterali su klub da mu ponudi novi ugovor, dobiće deset puta veću platu, sada zarađuje mizernih 120 000 evra godišnje, ako narednog četvrtka pred meč sa Juventusom stavi potpis, što je izvesno, biće vezan ugovorom do 2020. sa primanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od oko 1.2 miliona evra.

Sa druge strane, bez obzira na ishod trke za titulu Napoli će zadržati Sarija.

"Dužan sam Napolitancima", rekao je trener Vesuvijana koji je, iako iz Toskane, odrastao u Napulju gde mu je otac radio u luci.

Naime, Sari je osim Milana, dovođen u vezu sa Čelsijem, ima ugovor do 2020. ali i klauzulu po kojoj može da ode za 8 miliona evra.

Sada će klauzula biti sklonjena, a Sari će produžiti ugovor do 2022. zarađivaće duplo više nego do sada, oko 3 miliona po sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Donarumina tuga, svega ovoga ne bi bilo da je poslušao Rajolu...

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 10:40

Sve ovo se ne bi desilo da je Pera otišao pravo u policiju, govorili su u crtaću o Peri Detliću. Nije slušao savete, kao ni Điđi Donaruma koji je sada baš u neugodnoj poziciji....Sve se ovo ne bi desilo da je Donaruma poslušao Mina Rajolu, makar tako smatra menadžer golmana Milana. Umesto toga,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.