Gotovo: Murinjo je novi trener Mančester junajteda, spremljen crveni tepih na Old Trafordu!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo: Murinjo je novi trener Mančester junajteda, spremljen crveni tepih na Old Trafordu!

Portugalac je ugovor potpisao u jednom londonskom hotelu, gde je nakon pregovora sa Vudvardom stavio paraf na ugovor sa Mančester junajtedom.

Žoze Murinjo je novi menadžer Mančester junajteda. Portugalski trener je dogovorio lične uslove sa upravom Crvenih đavola i pružio ruku izvršnom direktoru kluba sa Old Traforda Edu Vudvardu.

Ovu vest prvu je pustio dobro upućeni Skaj Sport, pa se očekuje samo da to još zvanično potvrde iz Mančestera, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je već spremljen „crveni tepih“ za jednog od najboljih trenera u novijoj istoriji fudbala.

Murinjo je ugovor potpisao u jednom londonskom hotelu, gde je nakon pregovora sa Vudvardom stavio paraf na ugovor sa Mančester junajtedom.

Da je sve gotovo potvrdio je i bivši kapiten Mančester junajteda Rio Ferdinand, koji je preko svog Tviter profila čestitao Murinju dolazak i izrazio nadu da će ponovo usaditi pobednički mentalitet u klub.

Jose.. Signed.. Sealed.. Delivered! #Mourinho announced @ManUtd manager!! My thoughts - https://t.co/UYNsLR3W6H pic.twitter.com/MAVbSgKuqs

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Murinjo i zvanično u Јunajtedu

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2016

Žoze Murinjo je potpisao trogodišnji ugovor sa Mančester Јunajtedom i klub sa Old Traforda sutra će zvanično objaviti da ima novog menadžera, prenosi Skaj sport...Na ovaj način biće završena saga oko dolaska Portugalca u Јunajted, koja praktično traje od decembra i njegovog odlaska iz Čelsija...Dolazak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.