Gotovo? Ikardi zalupio vrata, u Interu pobesneli!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotovo? Ikardi zalupio vrata, u Interu pobesneli!

Pismo poslednji udarac, sada više nema nikakve šanse za dogovor. Klub rešen da proda Argentinca, zamena već identifikovana, ali postoji niz problema sa statusom doskorašnjeg kapitena...

Pismo Maura Ikardija u kome on deklarisano izjavljuje ljubav Interu, ali dovodi u pitanje osećanja ljudi koji odlučuju, razbesnelo je klub.

Navodno se otrovna strelica odnosila na Marotu i Spaletija koji podržava Perišića, pa je sada jasno da za Argentinca nema budućnosti u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubu.

Iz njegove domovine stižu izveštaji da će otići na operaciju, dok čeka transfer, i da se nada da će Napoli ili Juventus platiti obeštećenje i odvesti ga sa "Meace".

Navodno je Inter već saopštio nekim menadžerima da traži zamenu, tri imena su u žiži, jedno je Edin Džeko kome Roma neće dati višegodišnji ugovor, i on bi mogao da pređe u Inter. Drugi je Dibala koji nije isti tip igrača kao Ikardi, ali ovo je i najteža misija, jer teško je verovati da će Juve pristati da ga proda. I treća, Romelu Lukaku je mogućnost koja bi zavisila od cene, Junajted hoće da vrati novac, ali nikome ne pada na pamet da plati 90 miliona evra za Belgijanca koji je izgubio mesto kod Solskjera.

Ikardi pita - Da li je ljubav obostrana? https://t.co/PK3f5jtsUH

— Sportske.net (@sportske) 28. фебруар 2019.

U svakom slučaju, kontakt sa Atalantom je bio razočaravajući za Inter, oni traže 50 miliona evra za Duvana Zapatu, pa Džeko nekako ostaje najrealnija opcija, tim pre što Roma želi da se oslobodi njegovog ugovora, 5 miliona evra po sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.