Gotovo - Hrvatski Mesi završio u Čempionšipu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Nov.2020, 21:19

Gotovo - Hrvatski 'Mesi' završio u Čempionšipu! (foto)

Potencijal koji, za sada, nije ispunjen.

Spekulisalo se već par dana, ali večeras je i zvanično potvrđeno.

Alen Halilović će u narednih godinu dana nositi dres Birmingema gde će pod Karankom pokušati da opravda potencijal koji je svojevremeno Barselona videla u ovom kreativnom fudbaleru.

U klub iz Čempionšipa dolazi kao slobodan igrač, njegova saradnja sa Milanom se završila petog oktobra ove godine. Pre "rosonera" nastupao je i u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << klubovima poput Herenvena, Standardu iz Liježa, HSV, Las Palmasu, Hihonu, Dinamo Zagrebu i pomenutoj Barseloni.

Već sada, davne 2014. godine Barsa je izdvojila pet miliona evra za njegov dolazak iz Zagreba, ali se najmlađi debitant reprezentacije Hrvatske nije najbolje snašao. Sada ima 24 godine, videćemo šta može napraviti u jednoj od najzahtevnijih liga.

-

BOSS signing! ✍️🔵

We are delighted to announce the arrival of Alen Halilović.

— Birmingham City FC (@BCFC) November 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.