Gotov transfer, iz Pari Sen Žermena u Salcburg! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gotov transfer, iz Pari Sen Žermena u Salcburg! (foto)

Fudbaler sredine terena promenio klub.

Mladi 19-godišnji vezista koji je sezonu počeo u Pari Sen Žermenu gde je i počeo svoju karijeru, Antoan Bernede, novi je fudbaler Salcburga.

Salcburg je potvrdio ovaj transfer, mladi fudbaler je želeo da pređe u klub gde bi mogao da se više razvija i gde će sigurno dobiti šansu da igra.

Potpisao je višegodišnji ugovor, a zanimljivo da su za ovog momka bili zainteresovani i Ajaks, Anderleht i Sporting Lisabon.

Inače, PSŽ nije zaradio ništa, makar ne još uvek, ali je zato postavio klauzulu po kojoj bi Salcburg morao da 20% od naredne prodaje prosledi u kasu Pari Sen Žermena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bild tvrdi, Bajern već kupio napadača!

Izvor: Sportske.net, 06.Feb.2019

Bajern je završio posao oko potpisivanja novog napadača...Novi napadač Bajerna biće Jan Fiete Arp, momak koji ima samo 19 godina i koji će naredne sezone igrati negde na pozajmici, a potom će se vratiti 2020. godine u Bajern..."Bild" prenosi da je ovaj momak već potpisao ugovor sa Bajernom još...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.