Gosti se sladili u 28. kolu Kalča

Izvor: B92, 05.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gosti se "sladili" u 28. kolu Kalča



Glavna odlika nedeljnih mečeva 28. kola Serije A je odličan učinak gostujućih timova. Na sedam mečeva ostvarili su 3 pobede i 2 remija. Fiorentina se namučila do tri boda sa Sijenom. Tek u sudijskoj nadoknadi Pazini donosi pobedu ekipi iz Firenze 2:1 za četvrto mesto na tabeli. Askoli je u gostima iznenadio Udineze i osvojio bod. Udineze je vodio do 85. minuta kada Domici iz jedanaesterca postavlja konačnih 1:1.

Livorno je izgubio korak u pohodu na evrokup, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Kaljari odneo sva tri boda posle gola Davida Suaza. Reprezentativac Hondurasa postigao je evrogol, posle bega i pasa Masima Gobija.

Dva gola Simonea Tiribokija nisu bila dovoljna za pobedu Kjevo Veroni u meču sa Laciom. Bod Rimljanima doneo je Masimo Odo.

Mark Brešano doneo je Parmi pobedu možda ključnu u borbi za opstanak. Duel sa Mesinom rešen je u 84. minutu za velikih 6 bodova "bega" od zone ispadanja. U derbiju začelja, Nikola Amoruso je u 94. minutu doneo pobedu Ređini u duelu su Trevizom.

Bunker Palerma načeo je Mirko Vučinić, a do kraja je Leće slavio 2:0.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.