Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 20:34

Gosens: Ovog puta nisam Ronaldu tražio dres

“Morali smo da pobedimo, srećan sma što smo uspeli”, kaže bek Nemačke

Briljirao je Robin Gosens u poslednje dve sezone u dresu Atalante, a danas je sve to što ume pokazao i u sastavu Nemačke, pošto je bio najbolji igrač na terenu u pobedi nad Portugalijom (4:2).

Levi bek Pancera je postigao gol, a za dva je asistirao, a pitanje je kako bi završio meč da ga selektor Joakim Lev nije zamenio posle sat vremena igre.

Sigurno da ću ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << veče dugo pamtiti. Pobedili smo stvarno jak tim, postigao sam prvi gol na turniru, kao i asistenciju. Srećan sam i ponosan”, bili su prvi utisci Robina Gosensa.

Pritisak nije slomio Pancere, čak ni kada su primili gol, a imali su imperativ pobede na leđima.

Znali smo da moramo da pobedimo, jer u slučaju poraza bilo bi jako teško da prođemo dalje. Dali smo sve od sebe i u napadu i u odbrani”.

Gosens je potpuno zasenio Kristijana Ronalda večeras. Pre nekoliko meseci Nemac je objavio priču da je posle jednog meča Atalante sa Juventusom tražio Portugalcu da razmene dresove, a ovaj ga je odbio. Zato je Robin sada dobio pitanje da li je opet pitao Kristijana da se menjaju.

Ne, ovog puta ga nisam pitao. Samo sam želeo da proslavim pobedu i da uživam u ovoj divnoj večeri”.

Sjajne Gosensove igre malo i brinu navijače Atalante, jer je sve više finansijski moćnih klubova koji bi mogli da ga odvedu iz Bergama. A, on je na to imao spreman odgovor:

Navijačima Atalante želim da kažem da ih volim i da se vidimo uskoro”, poručio je Robin Gosens.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.