Izvor: MozzartSport.com, 18.Feb.2021, 00:14

Gorelo nebo nad Beogradom večeras, Delije spektakularno ispratile igrače na Milan (VIDEO)

Čulo se u raznim delovima grada

Čulo se do Medaka, Bulbudlera, Zvezdare, Vračara... Mnogi Beograđani su se večeras zapitali kakva to buka i galama odzvanjaju srpskom prestonicom.

Epicentar je bio na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić.

Organizovani navijači Crvene zvezde su došli da posle treninga isprate svoje ljubimce na megdan Milanu u sutrašnjem duelu Lige Evrope. Nekoliko stotina Delija je pesmom, bubnjevima i pirotehnikom dalo podršku izabranicima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Dejana Stankovića pred toliko čekani okršaj sa sedmostrukim prvakom Evrope.

Navijača sutra neće biti na Marakani zbog dobro poznatih okolnosti sa korona virusom, ali su se navijači i na ovaj način potrudili da pojačaju adrenalin Zvezdinim fudbalerima.

Snimke možete videti klikom OVDE i OVDE.

Нико Звездо нема то што имаш ти! ????????⚪ #fkcz pic.twitter.com/zGNYGHkDJt

Biće borba neprestana!

????⚪️#fkcz pic.twitter.com/5Jx9fLhV6y

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.