Gordan Petrić novi trener Čukaričkog

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 13:32

Gordan Petrić novi trener Čukaričkog

Beogradski Čukarički imenovao je Gordana Petrića za novog trenera tima.

Petrić se vraća na klupi tima sa Banovog brda gde je bio šef stručnog štaba 2016. godine.

On će sa Čukaričkim ugovor potpisati na 18 meseci, a prvu prozivku izvršiće u utorak, 9. januara.

Petrić je bio želja uprave Čukaričkog, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i tehničkim direktorom Goranom Grkinićem, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Telegraf".

Trenersku karijeru je počeo u Bežaniji, potom je vodio Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, kiparski AEL, slovenačku Goricu i Partizan.

Humska mu je bila poslednja stanica, gde je dao otkaz u februaru prošle godine.

Petrić je bivši fudbaler OFK Beograda, Partizana, Dandi junajteda, Glazgov Rendžersa, Hartsa, Kristal Palasa, AEK-a i Sičuana.

Čukarički je prvi deo sezone u Superligi završio na četvrtom mestu sa osam bodova manje od TSC-a, 17 od Crvene zvezde, a 18 od lidera Partizana.

Brđani su u međuvremenu doživeli svih šest poraza uz gol-razliku 2:16 u Grupi F Lige konferencija sa Fiorentinom, Ferencvarošom i Genkom.

Na kraju polusezone klub je otpustio trenera Igora Matića, koji je zamenio Dušana Kerkeza sredinom avgusta, kada je Čuka imala dve pobede i remi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.