Goran Bunjevčević hitno operisan u Kliničkom centru!

Izvor: B92, 20.Maj.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bunjevčević hitno operisan u Kliničkom centru!

Sportski direktor FSS Goran Bunjevčević hitno je operisan tokom prošle noći u Kliničkom centru Srbije, saopštio je FSS.

Brzom intervencijom medicinskog osbolja ustanovljeno je da je sportskom direktoru FS Srbije pukla aneurizma, zbog čega je podvrgnut hitnoj hiruškoj intervenciji koju je uradio profesor Goran Tasić sa svojim timom.

Goran Bunjevčević nalazi se u postooperativnom stanju, gde mu predstoji oporavak.

Porodica Bunjevčević moli medije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka bivšeg fudbalskog asa.

Takođe porodica se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Klinici za neurohirurgiju, kao i bliskim prijateljima i celokupnoj sportskoj javnosti na ukazanom intersovanju i brigom za zdravstvenoj stanje Gorana Bunjevčevića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bunjevčević hitno operisan

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2018

Sportski direktor Fudbalskog Srbije i nekadašnji kapiten i sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević hitno je operisan tokom prošle noći u Kliničkom centru Srbije, saopštio je FSS. Brzom intervencijom medicinskog osbolja ustanovljeno je da je sportskom direktoru FSS pukla aneurizma, zbog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.