Gonsales srećan zbog povratka

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Apr.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gonsales srećan zbog povratka

Nije najbrži miš u Meksiku, Čileanac je, ali je Fernando Gonsales očas posla izašao na kraj sa kvalifikantom iz Slovačke Martinom Klizanom – 6:2, 6:4.

Bio je to Gonsalesov prvi meč posle osam meseci pauze zbog operacije desnog kuka. Trenutno 516. na listi, ovaj momak iz Santjaga bio više srećan zbog činjenice da je ponovo na terenu nego same pobede:
Kakav osećaj, posle mnogo sati rehabilitacije, vežbi biti ponovo na terenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << igrati. Ne znam zapravo da li sam više bio srećan ili uplašen. Nisam dugo igrao, potrebni su mi mečevi, turniri. Nisam tako brz kao nekad, ali se krećem sve bolje – pričao je bivši broj 5 i olimpijski pobednik posle meča..
Sa Novakom druguje već sedam godina.
Tada smo se upoznali, kad je tek pojavio na turu. On je zabavan, dobar dečko, sjajan sportista – hvalio je Čileanac našeg asa.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.