Gomez je i dalje u Bajernu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jun.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gomez je i dalje u Bajernu

Agent fudbalera Bajerna iz Minhena Marija Gomeza demantovao je da će napadač karijeru nastaviti u Fiorentini.
(FOTO: AP)
Mediji su pisali da je Gomez, čije je mesto u prvom timu zauzeo Hrvat Mario Mandžukić, pristao da potpiše četvorogodišnji ugovor sa timom iz Serije A.
Nije se dogovorio ni sa jednim klubom. Treniraće danas, i narednih dana u Minhenu, kao i obično. Sve ostalo su čiste spekulacije – rekao je agent Uli Ferber, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prenose britanski mediji.
Ferber je ranije rekao da će njegov klijent, kojem ugovor sa Bajernom ističe 2016. godine, verovatno napustiti Alijanc arenu ovog leta.
Međutim, on je danas demantovao da Gomez napušta klub i rekao da će početi da trenura sa šampionom Evrope.
Gomez je prošle sezone postigao 19 golova iako je uglavnom u igru ulazio sa klupe, a mediji su ga ranije povezivali sa Mančester sitijem i Napolijem.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.