Golmani, čuvajte se! Naslednik Kralja je spreman za šou! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golmani, čuvajte se! Naslednik Kralja je spreman za šou! (VIDEO)

U prvom kolu švedskog prvenstva gol je postigao 18-godišnjak s dobro poznatim prezimenom

Kao da je bilo juče kada je trčkarao po terenu proslavljajući trofeje koje je osvajao njegov otac (a bilo ih je, i to mnogo), a ovo mu je već treća sezona u profesionalnom fudbalu.

Džordan Larson igrao je za Helsingborg i u prošlom prvenstvu Švedske, i postigao tri pogotka, ali s obzirom na to da je rođen 1997. godine, bio je to uvod u ono što sledi, nadali su se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mnogi. Ako je suditi po prvom kolu na šampionata na severu Evrope, nisu se prevarili. Larson je postigao gol na gostovanju Hafleu, i to onako kako je to njegov čuveni otac Henrik vrlo često činio - glavom. Da, odbrana nije baš najbolje reagovala, i Džordan je imao mnogo prostora, ali skok i trzaj glavom nagoveštavaju da u njemu ima šampionskog materijala.

Otac Henrik je sve to gledao s klupe jer je, podsetimo, upravo on trener Helsingborga.

Biće ovo uzbudljiva sezona u Švedskoj...



(Foto: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.