Golmane, sledeći put obuci suknju VIDEO

Izvor: S media, 12.Jul.2011, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golmane, sledeći put obuci suknju VIDEO

Fudbaleri i navijači Al-Ahlija proslavili su u nedelju sedmu uzastopnu titulu prvaka Egipta, ali su istovremeno bili i svedoci komičnog gola koji im je priredio golman Mahmud El Saud.

Klub iz egipatske prestonice imao je prednost od jednog gola u susretu sa Misr Lel Makasom, ali su gosti u roku od jednog minuta preokrenuli rezultat, stigavši do vođstva zahvaljujući nespretnom čuvaru mreže.

Autogolom proslavio Paunovića VIDEO

Golman "suvi genije" VIDEO
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Penal koji je zasmejao čitavu planetu VIDEO

Kakav lob... ups, autogol! VIDEO

Jedan od igrača Misr Lel Makase iz očaja se odlučio na šut sa preko 40 metara udaljenosti, a na opšte iznenađenje svih pa i njega samog, lopta je prošla kroz noge i ruke golmana El Sauda.

Na njegovu sreću, Al Ahli je uspeo da izjednači dva minuta pre kraja meča i tako stigne do još jedne titule prvaka svoje zemlje.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.