Golman savladao golmana! VIDEO

Izvor: S media, 13.Jun.2011, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman savladao golmana! VIDEO

Susret između Antigva Barakude i Ročerste Rajnosa, koji nastupaju u trećoj američkoj ligi obeležio je fantastičan pogodak golmana gostujuće ekipe.

Srpče sa Malte talentovanije i od Maradone VIDEO

Kad se Ronaldinjo izblamira VIDEO

Dobro da nije dobio šamar kao golman Šalkea VIDEO

Rambo, kakvi su ti ovo saigrači?! VIDEO

Nil Kitson, čuvar mreže Ročestera, savladao je svog kolegu sa surpotne strane terena, tako što >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je šutnuo loptu sa svoje polovine igrališta. Bio je to izjednačujući pogodak "nosoroga", i to u poslednjem minutu meča! Istina, u ovoj atrakciji mu je umnogome pomogao golman Barakude Molvin Džejms, katastrofalnom reakcijom.

Skoro podjednako zanimljiva je bila i reakcija komentatora, koji je reagovao, otprilike, kao da se ovakvi golovi viđaju svaki dan...

Istog dana, na američkom kontinentu, samo u elitnoj diviziji, viđen je po mnogima najbolji pogodak u dosadašnjem delu sezone MLS lige na meču Sijetla i Vankuvera. Tu majstoriju Erika Haslija pogledajte OVDE.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.