Golman Srbije prešao iz Mađarske u Rumuniju

Izvor: B92, 06.Jul.2023, 09:28

Golman Srbije prešao iz Mađarske u Rumuniju

Golman rukometne reprezentacije Srbije Vladimir Cupara napustio je mađarski Vesprem i karijeru će nastaviti u Dinamu iz Bukurešta.

Iskusni čuvar mreže (29) je po ranijem dogovoru trebalo da ostane još godinu dana u Mađarskoj, a tek onda se preseli u Bukurešt, ali su Rumuni insistirali da se transfer ubrza.

Cupara, koji je u Vespremu bio od 2019. godine i za to vreme odigrao 174 utakmice uz sedam osvojenih trofeja i dva učešća na finalnim turnirima Lige šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor sa Rumunima je potpisao do 2026. godine.

Standardni član nacionalnog tima Srbije je poečtkom godine imao veliki peh kad je doživeo prelom šake zbog koje je propustio i obaveze "orlova", ali je ta povreda sada prošlost.

Prema izveštajima iz Mađarske, Vesprem će kao zamenu za reprezentativce angažovati Ignjasija Biosku koji je do sada nosio dres poljske Visle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.