Golman Plimuta pušten uz kauciju

Izvor: B92, 09.Jun.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golman Plimuta pušten uz kauciju



Golman Plimut Argajla Luk Makormik (24) pušten je u ponedeljak uz kauciju pošto je na sudu obavljeno suočenje sa majkom dvojice dečaka koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći koju je skrivio taj fudbaler engleskog drugoligaša. Makormik je u subotu rano ujutro u Stafordširu naleteo u svom džipu na kombi u kojem su poginula dvojica dečaka, a njihov otac teško povređen.

Poginuli su Aron (10) i Ben (8) Pik, dok je njihov otac zadobio teške povrede vrata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kičme. Troje ljudi, koji su takođe bili u vozilu, nisu zadobili povrede u nesreći.

Golman Plimuta i bivši omladinski reprezentativac Engleske nije povređen.

Pred sudom u Fentonu Makormik je optužen da je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom, vozeći pod dejstvom alkohola i bez obaveznog osiguranja.

Sudija je naložio Makormiku da se na sudu pojavi za sedam dana kada treba da se izjasni o krivici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.