Golman Hofenhajma pozvao na oprez protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2020, 15:53

Golman Hofenhajma pozvao na oprez protiv Zvezde

Golman fudbalera Hofenhajma Oliver Bauman rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde i da je njen cilj da prođe dalje u Ligi Evrope.

Fudbaleri Hofenhajma igraju u četvrtak na svom terenu od 21 sat protiv Crvene zvezde, utakmicu prvog kola Grupe L u Ligi Evropa.

"Moramo biti vrlo oprezni i paziti, ali ovako nešto treba koliko je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbrisati i potpuno se koncentrisati na fudbal i igru. Lepo je ponovo igrati međunarodno takmičenje i mi smo izuzetno motivisani. Naš cilj je jasan - da prođemo dalje", rekao je Bauman na konferenciji za novinare.

Trener Hofenhajma Sebastijan Henes rekao je da će za njegovog fudbalera Mijata Gaćinovića to biti posebna utakmica, jer će igrati protiv sunarodnika.

"Videćemo da li će biti na terenu ili će ući sa klupe", naveo je on.

Utakmica će se igrati bez navijača, trener nemačke ekipe nije zadovoljan zbog toga, ali je rekao da razume situaciju u vezi sa korona virusom.



"Protiv Dortmunda i Bajerna mogli ste da vidite da su navijači velika pomoć. Naravno da je šteta igrati bez podrške, ali takva je trenutna situacija",
rekao je on.

Henes je dodao da je Hovard Nortvejt danas prvi put uspeo da obavi ceo trening, ali da ekipa i dalje mora da radi bez Benjamina Hubnera.

-
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Hofenhajma pozivaju na oprez protiv Zvezde

Izvor: B92, 21.Okt.2020

Golman fudbalera Hofenhajma Oliver Bauman rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde...Cilj nemačkog tima, istakao je on, jeste da prođe dalje u Ligi Evrope..."Moramo biti vrlo oprezni i paziti, ali ovako nešto treba koliko je moguće izbrisati i potpuno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.