Golman Francuske propustio trening

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 00:20

Golman Francuske propustio trening

Rezervni golman selekcije Francuske Alfons Areola propustio je današnji trening reprezentacije, zbog manjih bolova u leđima.

"Golman Vest Hema pati od manjih bolova u leđima i ostaje na lečenju, ali nema veće zabrinutosti za njega", saopštio je Fudbalski savez Francuske.

Ostala 23 francuska igrača, uključujući golmane Uga Lorisa i Stiva Mandandu, bila su prisutna na treningu na stadionu "Jasim bin Hamad" u Dohi.

Dan ranije, fudbaleri koji nisu igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili su igrali malo protiv Danske u subotu (2:1), odigrali su prijateljski meč protiv katarskog Al-Ahlija, uz dva poluvremena od po 25 minuta. Francuska je pobedila sa 2:0 golovima Markusa Tirama i Matea Genduzija iz penala.

Francuska je zasada jedina osigurala plasman u osminu finala Svetskog prvenstva u Kataru.

U poslednjem kolu Grupe D Francuska u sredu igra protiv Tunisa (16.00), a u isto vreme direktan duel za plasman u nokaut fazu igraju Australija i Danska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.