Golman Čukaričkog: Da pobedama završimo sezonu

Izvor: B92, 14.Maj.2022, 18:31

Golman Čukaričkog: Da pobedama završimo sezonu

Golman Čukaričkog Novak Mićović rekao je da očekuje da će njegova ekipa u preostala dva meča Superlige prikazati dobru igru i da će pobedama završiti sezonu.



"Podigli smo samopouzdanje pred poslednja dva meča u sezoni, koja neće imati veliki takmičarski značaj ni za nas, ni za naše rivale. Ali, svakako da očekujem da prikažemo dobru igru i da pobedama završimo sezonu
", kazao je Mićović za klupski sajt.

Čukarički je bodom protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Voždovca i definitivno obezbedio treće mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

U poslednja dva meča u plej-ofu, protiv Voždovca i niškog Radničkog, mreže su ostale mirne, a velike zasluge za to ima i Mićović.



"Svakako da mi ta činjenica mnogo znači, kao i čitavoj našoj odbrani, koja je funkcionisala vrlo dobro
", rekao je Mićović.

Čukarički će u sutra na poslednjem ovosezonskom gostovanju igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu, dok će u posleđem kolu dočekati Napredak.



"Sigurno je da će još nekolicina mlađih momaka u našem timu dobiti šansu. Ali, baš zbog toga očekujem da igramo sa još više želje, agresivnije. Da ponovo sačuvamo svoju mrežu, ali i da postignemo neki gol i da slavimo pobedu protiv Vojvodine",
rekao je Mićović.

Mićović je naveo i da sigurno neće biti lako u Novom Sadu.

"Podigli su se, odigrali su dva baš takmičarska meča protiv Partizana. Jesu u oba poraženi, ali su bili vrlo dobri. Odlično se poznajemo... Neće biti lako u Novom Sadu", rekao je on.

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se u nedelju od 16.30 na "Karađorđu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.