Golman Borca se povredio u pokušaju da se obračuna s igračima Austrije VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 09:11

Golman Borca se povredio u pokušaju da se obračuna s igračima Austrije VIDEO

Fudbaleri banjalučkog Borca ispali su iz Lige konferencije nakon poraza od bečke Austrije 2:1 na svom terenu, sa ukupnih 3:1.

U finišu susreta zamalo je došlo do tuče igrača oba tima, a tom prilikom se povredio golman Borca Nikola Ćetković.

U nadoknadi vremena, Borčev čuvar mreže je potrčao prema igračima Austrije u želji da se obračuna s njima nakon jednog koškanja na polovini terena Banjalučana.

Međutim, tom prilikom je nezgodno stao i povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zglob.



"U Evropi jednostavno morate da iskoristite svoje šanse. Ne možete napraviti toliki broj prilika, a da ne dajete golove. Nismo iskoristili svoje šanse i to je to. Ova ekipa će da raste. Mislim da je sedam igrača debitovalo pred našom publikom. Odigrali smo dosta dobro kad sve saberemo, ali smo propustili smo dosta prilika. Čestitao bih Austriji na prolasku i poželeo bih im sreću u narednoj rundi"
, rekao je nakon utakmice trener Borca Vinko Marinović.

Banjalučane nakon evropskih nastupa u prvenstvu očekuje gostovanje Željezničaru u okviru 3. kola Premijer lige BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.