Goleada u Surdulici bez pobednika

Izvor: B92, 28.Apr.2022, 17:59

Goleada u Surdulici bez pobednika

Fudbaleri Radnika i Metalca iz Gornjeg Milanovca remizirali su rezultatom 3:3 (1:1) u utakmici 3. kola plej-auta Superlige Srbije.

Retko efikasan meč domaćeg šampionata najavio je Nemanja Subotić golom već u 3. minutu, a izjednačenje gostima doneo je Damjan Krajišnik.

Prvi preokret na meču doneo je Metalcu Nemanja Stojić u 57. minutu, ali je Subotić drugim golom na utakmici, u 63. minutu, poravnao na 2:2.

Samo tri minuta kasnije novi preokret, ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta u režiji domaćina, pošto je Miloš Spasić pogodio za 3:2.

Ipak, spas Metalcu donosi Nikola Grbović u 78. minutu, kada je i postavio konačan rezultat ovog sjajnog susreta.

Radnik je ostao na 11. mestu sa 39 osvojenih bodova, dok Metalac ima 10 manje i još uvek je "fenjeraš" Superlige Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Laka trojka Spartaka u vojvođanskom okršaju

Izvor: B92, 28.Apr.2022

Fudbaleri Spartaka iz Subotice upisali su trijumf rezultatom 3:1 (3:0) u utakmici 3. kola plej-auta Superlige Srbije...Na Gradskom stadionu na severu Srbije "golubovi" su poveli već u šestom minutu kada je strelac bio Nemanja Nikolić...Već do poluvremena sve je bilo rešeno, jer je u 23. minutu Luka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.