Goleada u Nemačkoj, Bajern ostaje na čelu

Izvor: B92, 28.Sep.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada u Nemačkoj, Bajern ostaje na čelu

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su Paderborn rezultatom 3:2 u 6. kolu nemačke Bundeslige.

Bajern Minhen je klub koji ima visoke ciljeve svake sezone, a to podrazumeva titulu u domaćem šampionatu.

Odigrali su jedan naporan meč sa novajlijom Paderbornom u kom je viđeno čak 5 pogodaka, a prvi već u 15. minutu kada je Gnabri doveo Bavarce do vođstva.

Zanimljivo, ali to je bilo sve što je viđeno u prvom poluvremenu, da bismo u drugom videli čak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << četiri gola – po dva na obe strane.

Kutinjo je postigao drugi pogodak Bajerna, a iz Paderborna stiže odgovor 13 minuta kasnije, da bi Robert Levandovski stupio na scenu kako bi osigurao pobedu, ali je novu dramu režirao Kolins samo pet minuta kasnije. Ipak, Bajern je pobedio sa 3:2 i zadržao prvo mesto na tabeli.

Ubedljivi su bili gosti u ovom kolu, pošto je svaki gostujući tim slavio. U derbiju kola, Šalke 04 je sa 3:1 pobedio Razenbal u Lajpcigu, zahvaljujući golovima Sanea, Harita i Matonda.

Borusija Menhengladbah je sa 3:0 pobedila Hofenhajm, dok je Bajer Leverkuzen istim rezultatom slavio u Augzburgu. Najmanje pogodaka je viđeno u duelu Majnca i Volfsburga, gde je Volfsburg slavio sa 1:0.

U subotu je ostala da se odigra još jedna utakmica, u kojoj Borusija Dortmund dočekuje Verder iz Bremena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BAVARCI PONOVO NA VRHU BUNDESLIGE: Bajern savladao Paderborn u gostima i pretekao Lajpcig koji je poražen od Šalkea! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Sep.2019

Fudbaleri Bajern Minhena pobedili su danas u gostima Paderborn sa 3:2, dok je Šalke s 3:1 slavio protiv Lajpciga u utakmicama šestog kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.