Goleada u Bilbau i gol u nadoknadi za pobedu Atletika VIDEO

Izvor: B92, 11.Nov.2023, 00:29

Goleada u Bilbau i gol u nadoknadi za pobedu Atletika VIDEO

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su na svom terenu Seltu rezultatom 4:3 (2:2), u meču 13. kola španske LaLige.

Domaća ekipa je do pobede došla u samoj završnici meča, kada je Aleks Berenger u sedmom minutu sudijske nadoknade zatresao mrežu gostiju za drugi preokret na meču.

Viđena su čak četiri pogotka u prvom poluvremenu.

Ekipa iz Viga povela je u 25. golom Jaga Aspasa, da bi izjednačio domaćoj ekipi doneo Oihan Sanset >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u 37. minutu.

Drugi gol za goste postigao je Džonatan Bamba, da bi u poslednjim trenucima prvog dela još jedno izjednačenje Atletiku doneo Gorka Guruzueta – 2:2.

Na startu drugog poluvremena, Guruzueta je postigao novi pogodak u 52. minutu i doveo domaću ekipu do vođstva (3:2), ali već u 66. je izjednačio Jorgen Strand Larsen, kojem je prethodno bio poništen pogodak u 63. minutu.

Mogli su gosti do novog vođstva u 72. kada je Aspas imao veliku priliku sa bele tačke, ali je promašio penal.

Kada se očekivao kraj meča, u sedmom minutu sudijske nadoknade dosuđen je penal za domaćina, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Aleks Berenger.

Baskijci su ovom pobedom došli do petog mesta na tabeli, Selta je i dalje u zoni ispadanja sa samo 7 osvojenih bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LK

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Nov.2023

Grupa C. Viktorija Plzenj – Dinamo Zagreb 1:0.Ranije danas: Astana – Balkani 0:0. Posle dva poraza u prethodna dva kola, zagrebački Dinamo nije uspeo da dođe bar do boda na teškom gostovanju u Plzenju. Viktorija je povela golom Čorija iz jedanaesterca u 35. minutu meča i tu prednost je uspela...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.