Goleada na Enfildu, Origi je noćna mora Evertona! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goleada na "Enfildu", Origi je noćna mora Evertona! (video)

Derbi Mersisajda u znaku belgijskog napadača.

Fudbaleri Liverpula su na svom "Enfildu" dočekali ekipu Evertona, a videli smo čak šest golova u prvom poluvremenu.

Veliki gradski derbi, jedan od najvećih na svetu, a treneri su se odlučili za ove postave.

Liverpul: Adrijan, Aleksander-Arnold, Lovren, Van Dajk, Robertson, Milner, Vajnaldum, Lalana, Šaćiri, Origi, Mane

Everton: Pikford, Sidibe (Bernard), Holgejt, Mina, Kin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dinj, Ivobi, Dejvis, Sigurdson, Ričarlison, Kalver-Luin

Igrao se šesti minut kada su "Redsi" stigli do prednosti, briljantna lopta Manea ka Origiju, Belgijanac stiže do lopte pre golmana Evertona, obilazi ga i trese praznu mrežu.

Već u 17. minutu bilo je 2:0, još jedan genijalan potez Manea, sjajno je proigrao Šaćirija, koji matira Pikforda.

Uzvratio je Everton u 21. minutu, lopta je pala Kinu u noge pred golom domaćina, nije mu bilo teško da sa par metara zakuca loptu u mrežu iza Adrijana.

Samo par minuta kasnije je Kalver-Luin pao u kaznenom prostoru domaćina nakon duela sa Van Dajkom, ali se sudija nije oglasio.

Raspoloženi Origi se ipak postarao da četa Jirgena Klopa ode na pauzu sa dva gola viška, maestralno je prihvatio dubinsku loptu Lovrena, pobegao odbrani "Karamela" i u situaciji jedan na jedan matirao Pikforda za 3:1.

Nije to bilo sve, Mane je povisio na 4:1 u 45. minutu, na asistenciju Aleksander-Arnolda, da bi u trećem minutu nadoknade Ričarlison smanjio na 4:2.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Pukla petarda" u derbiju Mersisajda, Liverpul potpisao otkaz Silvi! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Dec.2019, 00:10

Puleni Jirgena Klopa igraju fantastično ove sezone u Premijer ligi...Fudbaleri Liverpula su i nakon 15. kola neporaženi u Premijer ligi, ovoga puta su u gradskom derbiju bili bolji od Evertona sa 5:2 (4:2)...Igrao se šesti minut kada su "Redsi" stigli do prednosti, briljantna lopta Manea ka Origiju,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.