Izvor: Sportal.rs, 27.Mar.2024, 04:21

Golden Stejt prelomio u trećoj četvrtini: Majami prokockao sve prilike, Nikola Jović se dobro pokazao kao starter

Košarkaši Majamija poraženi su od ekipe Golden Stejta rezultatom 113:92, a reprezentativac Srbije Nikola Jović ovaj meč je započeo kao starter u ekipi Hita i zabeležio je 11 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Majamija od Golden Stejta, Jović postigao 11 poena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2024

Košarkaši Majamija izgubili su od ekipe Golden Stejta rezultatom 113:92 u prvenstvenoj utakmici NBA lige, a reprezentativac Srbije Nikola Jović na ovom meču postigao je dvocifren broj koševa za poraženu ekipu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Odlično veče Nikole Jovića: Srbin ponovo pokazao talenat, Golden Stejt slavio na Floridi (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Mar.2024

Košarkaši Majami Hita poraženi su na svom parketu od Golden Stejt Voriorsa 92:113, a novu partiju vrednu pomena upisao je Nikola Jović. Srpski reprezentativac je meč započeo kao starter i zabeležio je 11 poena, šest skokova i četiri asistencije za 31 minut.   A few days off before our next...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.