Gol sezone u Erediviziji: Brenet evrogolom sa 30 metara probušio mrežu i Cvole (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol sezone u Erediviziji: Brenet evrogolom sa 30 metara probušio mrežu i Cvole (VIDEO)

Vajnaldum načeo rivala zajedno sa partnerom u zločinu Narsingom, Van Hintum vicešampion asistencija među defanzivcima

Malo je ekipa sa kojima je PSV imao negativan učinak u dve prethodne sezone, a Cvole je jedna od njih, Filipsovci su imali samo jednu pobedu u poslednjih četiri duela sa Davidom holandskog fudbala, sve dok sa 30 metara nije sevnula desnica Džošue Breneta i pokrenula ekipu ka prvom trijumfu Filipa Kokua nad Cvoleom – 3:1 (1:1). >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Lider holandskog prvenstva je odlično startovao pošto je ponovo sarađivao tandem Lusijano Narsing Džordžinjo Vajnaldum, i to već u 12. minutu kada je kapiten PSV-a zakucao loptu na asistenciju krilnog igrača, od poslednjih šest dodavanja za gol Narsinga, četiri su bile namenjene vezisti.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

'Filipsovci' bombama trasiraju put ka tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2015, 10:28

Spektakularan volej udarac fudbalera PSV Ajndhovena Džošue Breneta ostavio je golmana Cvolea bez šansi. 'Kolenca' su mu klecnula od nemoći, pogledom je samo ispratio put "projektila" u mrežu. Ovo je ozbiljan kandidat za najlepši gol vikenda. Uživajte..

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.