Gol kola pao u Nišu, Petrović zategao praćku! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol kola pao u Nišu, Petrović "zategao praćku"! (video)

Majstorija fudbalera Radničkog u utakmici poslednjeg kola Super lige Srbije.

Superligaš iz Niša oprostio se od svoje publike i spustio zavesu na sezonu remijem sa ekipom Mladosti (2:2).

Radnički je prokockao dva gola prednosti pa je na kraju osvojio samo bod, ali to ne menja konačan plasman Nišlija.

Tim Nenada Lalatovića sezonu završava na drugom mestu na tabeli i čeka epilog finala Kupa Srbije kako bi saznao od kojeg kola startuje u Kupu Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na jučerašnjoj utakmici na "Čairu" viđeno je mnogo lepih poteza, a svakako da je najlepši trenutak meča bio onaj iz 43. minuta prvog dela igre.

Fudbaler Radničkog Petar Petrović stvorio je sebi prostor za šut, a zatim "zategao praćku" i pogodio gornji desni ugao gola koji je čuvao Dragan Rosić.

Udarac sa više od 20 metara, ukopani golman Mladosti koji pogledom prati kako lopta kroz mrežu udara u stub iza gola i potom se vraća u teren, sve je to dalo na lepoti ovom golu koji se može okarakterisati kao najlepši u okviru 37. kola.

Gol možete videti od 1:10 priloženog snimka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.