Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gol godine: Da li žena ruši Persija i Rodrigeza?

Sužen je izbor FIFA za najlepši gol godine. U odabranom društvu su se našli Džejms Rodrigez, Robin van Persi i retko kome poznata, Stefani Roše.

Istina je da se radi o ženskoj ligi Irske, ali smo uvereni da se ovakav gol retko viđa na fudbalskim tereinma. Stefani je prihvatila loptu, dva puta u vazduhu "ispimpovala", prevarila čuvarku i volejčinom matirala gostojuću čuvarku mreže.

Jedan od najlepših golova na Mundijalu delo je Robina van Persija. Blind je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dugačkim pasom uposlio kolegu, a ovaj se, umesto da prihvati loptu, bacio i spektakularnim golom glavom savladao Ikera Kasiljasa.

Branio se Urugvaj na Svetsom kupu u Brazilu, branio i branio... A onda se na sceni pojavio Džejms Rodrigez i posle pasa prihvatio loptu grudima i projektilom od prečku posla loptu u gol.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.